24小时咨询热线

13543833747

Norsk privatdetektiv

首页>>国外网站>>Norsk privatdetektiv
Security International Business Investigation Company, grunnlagt i 1996, er et informasjonsundersøkelsesselskap som dekker det meste av verden. Det kan være i Japan, USA, Storbritannia, Frankrike, Russland, India, Vietnam, Filippinene, Thailand, Sør-Korea, Tyskland, Ukraina, Indonesia, Norge, Sverige, Finland, Danmark, Irland, Spania, Portugal, Hellas, Østerrike, Tyrkia, Folk i land som Polen har informasjonsutredning og rettsmedisinske behov for å tilby tjenester. Selv om det ikke er et informasjonsundersøkelsesselskap med filialer over hele verden, kan det tjene mennesker i nød over hele verden. Så lenge kunden har en provisjon, uansett hvor han er, kan han tilby en-til-en presis service for kunden.
 
Security International Business Investigation Company har dyrket virksomhet i Taiwan i 25 år. Det tilhører filialen til Zhongtian International Credit Information Co., Ltd., og er en advokatsertifisering i Taiwan. Alle land på de tre stedene har rik erfaring med å håndtere saker. Gjennom 25 år med kontinuerlig opplæring og fremgang har Security International Business Investigation Company muligheten til å håndtere saker over landegrenser og regioner og private etterforskere av høy kvalitet. Det har rik undersøkelseserfaring og avansert maskinvareutstyr og har virkelig nådd verdens private selskaper. I forkant av informasjonsutredningsbransjen har blitt ledende i bransjen.
 
Selskapets merkevare er ikke et merke som vi bygde gjennom reklame og markedsføring, og det har blitt samlet gjennom jungeltelegrafen fra kundene vi har servert. Vårt internasjonale sikkerhetsselskap for sikkerhetsundersøkelser kan påta seg alle typer informasjonsutredning og rettsmedisinske fortrolighet, og vi kan også påta oss undersøkelser av forskjellige vanskelige problemer. Hvis du har følgende behov: spore mennesker, etterforskning av eiendommer, beskyttelse av ekteskapsrettigheter, emosjonelle lojalitetsundersøkelser, avsporingsmedisiner, personlig opphold, forretningsundersøkelser, etterforskning av immaterielle rettigheter, hjelp med ulike uhelbredelige sykdommer, etc. Vi kan hjelpe deg med å fullføre etterforskningen og bevisinnsamlingen, slik at du virkelig kan være trygg.
 
Veksten i hvert selskap er ikke jevn, og det er ikke jevn seiling når du håndterer alle saker, det har møtt ujevnheter og torner underveis. Når vi utfører oppgave rettsmedisiner i andre områder enn Taiwan og Kina, vil vi også støte på noen vanskeligheter, som miljømessighet og vanskeligheter med å samle informasjon, men disse vanskene har aldri blokkert oss. Når en av våre etterforskere for eksempel dro til Spania for etterforskning og bevisinnsamling, var det vanskeligheter med språkkommunikasjon og forlegenhet fra den spanske regjeringen, noe som gjorde at våre etterforskere ikke kunne gjøre noe. Imidlertid ga vi ikke opp oppgaven med etterforskning og bevisinnsamling. Våre etterforskere løste en rekke regjeringsforlegenheter ved å ansette spansk, og deretter leide inn lokalbefolkningen som den grunnleggende informasjonen som ble gitt av guider og kunder for å bestemme hvor personellet befinner seg og bruke avanserte Sporing og etterforskning av utstyr, fange all informasjonen til personen som undersøkes, og overføre informasjonen tilbake til selskapet.Selskapet bruker big data-analysesystemet og ekspertanalysen for å mate tilbake til de spanske etterforskerne for videre etterforskning og bevisinnsamling for å fullføre klientens betrodde oppgaver. I likhet med denne typen saker har vi taklet mye, og vanskene vi møter hver gang er forskjellige, noen er språkkommunikasjonsbarrierer, noen påvirkes av det geografiske miljøet, noen er flau av lokale sosiale organisasjoner, etc., men disse har ikke blitt Kan stoppe snublesteinen vår.
 
Siden oppstarten har selskapet aldri mistet troen på kunder, og har virkelig løst sine personlige problemer for kundene, noe som gir kundene reelle fordeler og varme, så det har samlet et stort antall kunders ressurser over hele verden. Gjennom en serie visninger og tester har selskapet virkelig samlet et stort antall fagfolk. Gjennom inndelingen av profesjonelle talenter er selskapets talentnettverk avklart, ansvaret har kommet til mennesker, enhet og samarbeid, og de har jobbet sammen for å løse kundenes behov.
 
Den strategiske visjonen er på ingen måte en tredjedel av en dekar i Taiwan. Evne og styrke til vårt sikkerhetsselskap kan støtte vår etterforskning og bevisinnsamling over hele verden. Hvis du står overfor noen problemer med etterforskning og bevisinnsamling, kan du prøve å kontakte sikkerhetsselskapet vårt, vi kan tilby en-til-en-tjeneste for deg. Hvis du har forslag til informasjonsutredning, kan du også gi oss et internasjonalt sikkerhetsselskap for sikkerhetsundersøkelser, vi vil analysere forslagene dine, vedta og absorbere, for å forbedre selskapet, slik at selskapet blir større, kan ha bedre tjenester Evne og høyere servicenivå.
 
Security International Business Investigation Co., Ltd. vil aldri være et regionalt informasjonsutredningsfirma med delvis fokus, men et storstilt informasjonsutredningsfirma med innflytelse over hele verden. Vi tror at det fremtidige sikkerhetsselskapet offisielt vil være offisielt For å marsjere inn i rekkene av internasjonale selskaper for privat informasjon!
 
 
Kontaktinformasjonen vår:

QQ: 929233466
 
Line: top007885
 
WeChat: a007007g
 
Email: 007rocia@gmail.com
 
China Mobile: +8613543833747
 
Taiwan Mobile: +886923972314
 
Address: 中國台灣省台北市中正區師大路170號四樓之1

友情链接

Links