24小时咨询热线

13543833747

Έλληνας ιδιωτικός ντετέκτιβ

首页>>国外网站>>Έλληνας ιδιωτικός ντετέκτιβ
Η εταιρεία International International Investigation Company, που ιδρύθηκε το 1996, είναι μια εταιρεία έρευνας πληροφοριών που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Μπορεί να είναι στην Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Ινδία, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Κορέα, τη Γερμανία, την Ουκρανία, την Ινδονησία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Δανία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Αυστρία, την Τουρκία, Άτομα σε χώρες όπως η Πολωνία έχουν έρευνα πληροφοριών και οι ιατροδικαστικές ανάγκες πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες. Αν και δεν είναι εταιρεία έρευνας πληροφοριών με υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο, μπορεί να εξυπηρετήσει άτομα που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Εφόσον ο πελάτης έχει προμήθεια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, μπορεί να παρέχει μια προς μία ακριβή υπηρεσία για τον πελάτη.
 
Η εταιρεία International International Business Investigation Company καλλιεργεί επιχειρήσεις στην Ταϊβάν εδώ και 25 χρόνια. Ανήκει στον κλάδο της Zhongtian International Credit Information Co., Ltd. και είναι πιστοποιητικό δικηγόρου στην Ταϊβάν. Η κυβέρνηση είναι νόμιμο μέλος του Credit Information Association και έχει περάσει διεθνή πιστοποίηση IS9001. Όλες οι χώρες στα τρία μέρη έχουν πλούσια εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων. Μέσα από 25 χρόνια συνεχούς εκπαίδευσης και προόδου, η International International Business Investigation Company έχει την ικανότητα να χειρίζεται υποθέσεις εκτός συνόρων και περιφερειών και υψηλής ποιότητας ιδιωτικούς ερευνητές. Έχει πλούσια ερευνητική εμπειρία και προηγμένο εξοπλισμό υλικού και έχει φτάσει πραγματικά στις ιδιωτικές εταιρείες του κόσμου. Η πρώτη γραμμή του κλάδου της έρευνας πληροφοριών έχει γίνει ηγέτης στον κλάδο.
 
Η επωνυμία της εταιρείας μας δεν είναι μάρκα που δημιουργήσαμε μέσω διαφήμισης και μάρκετινγκ και έχει συσσωρευτεί από στόμα σε στόμα από τους πελάτες που έχουμε εξυπηρετήσει. Η εταιρεία διεθνών ερευνών ασφαλείας της εταιρείας μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους έρευνα πληροφοριών και ανάθεση εγκληματολογικής εγκληματολογίας και μπορούμε επίσης να αναλάβουμε έρευνα για διάφορα δύσκολα προβλήματα. Εάν έχετε τις ακόλουθες ανάγκες: ανίχνευση ατόμων, έρευνες ιδιοκτησίας, προστασία δικαιωμάτων γάμου, έρευνες συναισθηματικής πίστης, εγκληματολογία εκτροχιασμού, προσωπικές τοποθεσίες, έρευνες επιχειρήσεων, έρευνες ιατροδικαστικής πνευματικής ιδιοκτησίας, βοήθεια με διάφορες ανίατες ασθένειες κ.λπ. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τη συλλογή ερευνών και αποδεικτικών στοιχείων, ώστε να είστε πραγματικά σίγουροι
 
Η ανάπτυξη κάθε εταιρείας δεν είναι ομαλή και δεν είναι ομαλή στην ιστιοπλοΐα όταν χειρίζεται κάθε περίπτωση, έχει συναντήσει προσκρούσεις και αγκάθια στην πορεία. Κατά τη διενέργεια ιατροδικαστικών εργασιών σε περιοχές εκτός της Ταϊβάν και της ηπειρωτικής Κίνας, θα συναντήσουμε επίσης κάποιες δυσκολίες, όπως η περιβαλλοντική περίεργη και δυσκολία στη συλλογή πληροφοριών, αλλά αυτές οι δυσκολίες δεν μας εμπόδισαν ποτέ. Για παράδειγμα, όταν ένας από τους ερευνητές μας πήγε στην Ισπανία για έρευνα και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, υπήρχαν δυσκολίες στην επικοινωνία με τη γλώσσα και την αμηχανία από την ισπανική κυβέρνηση, γεγονός που έκανε τους ανακριτές μας να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Ωστόσο, δεν εγκαταλείψαμε το έργο της έρευνας και της συλλογής αποδεικτικών στοιχείων. Οι ερευνητές μας έλυσαν μια σειρά κυβερνητικών ενοχλήσεων με την πρόσληψη Ισπανών και, στη συνέχεια, προσέλαβαν ντόπιους ως τις βασικές πληροφορίες που παρέχονται από τους οδηγούς και τους πελάτες για να προσδιορίσουν την τοποθεσία του προσωπικού και να χρησιμοποιήσουν προχωρημένους Παρακολούθηση και διερεύνηση εξοπλισμού, σύλληψη όλων των πληροφοριών του υπό έρευνα προσώπου και μετάδοση των πληροφοριών πίσω στην εταιρεία. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το μεγάλο σύστημα ανάλυσης δεδομένων και την ανάλυση εμπειρογνωμόνων για να τροφοδοτήσει τους ισπανούς ερευνητές για περαιτέρω έρευνα και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για την ολοκλήρωση των καθηκόντων του πελάτη. Παρόμοια με αυτήν την περίπτωση, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά είναι διαφορετικές, μερικές είναι γλωσσικά εμπόδια επικοινωνίας, μερικές επηρεάζονται από το γεωγραφικό περιβάλλον, μερικές ντρέπονται από τοπικές κοινωνικές οργανώσεις κ.λπ., αλλά αυτές δεν έχουν γίνει Μπορεί να σταματήσει το εμπόδιο μας.
 
Από την ίδρυσή της, η εταιρεία δεν έχει χάσει ποτέ την πίστη της στους πελάτες και έχει λύσει πραγματικά τα προσωπικά τους προβλήματα για τους πελάτες, φέρνοντας στους πελάτες πραγματικά οφέλη και ζεστασιά, οπότε έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό πόρων πελατών παγκοσμίως. Μέσα από μια σειρά προβολών και δοκιμών, η εταιρεία έχει συγκεντρώσει πραγματικά έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών. Μέσω της κατανομής των επαγγελματικών ταλέντων, το δίκτυο ταλέντων της εταιρείας διευκρινίστηκε, η ευθύνη έχει ανατεθεί στους ανθρώπους, την ενότητα και τη συνεργασία και συνεργάστηκαν για να λύσουν τις ανάγκες των πελατών.
 
Το στρατηγικό της όραμα δεν είναι καθόλου το ένα τρίτο ενός στρέμματος στην Ταϊβάν. Οι δυνατότητες και η ισχύς της εταιρείας ασφαλείας μας μπορούν να υποστηρίξουν την έρευνα και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων σε όλο τον κόσμο. Εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στη διερεύνηση και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, μπορείτε να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ασφαλείας μας, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία one-to-one για εσάς. Εάν έχετε προτάσεις σχετικά με την έρευνα πληροφοριών, μπορείτε επίσης να μας παράσχετε μια εταιρεία διεθνούς έρευνας επιχειρήσεων ασφαλείας, θα αναλύσουμε τις προτάσεις σας, θα υιοθετήσουμε και θα απορροφήσουμε, για να βελτιώσουμε την εταιρεία, έτσι ώστε η εταιρεία να μεγαλώνει και να μεγαλώνει, μπορεί να έχει καλύτερες υπηρεσίες Ικανότητα και υψηλότερο επίπεδο υπηρεσίας.
 
Η Security International Business Investigation Co., Ltd. δεν θα είναι ποτέ μια περιφερειακή εταιρεία έρευνας πληροφοριών με μερική εστίαση, αλλά μια εταιρεία έρευνας πληροφοριών μεγάλης κλίμακας με επιρροή σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι η μελλοντική εταιρεία ασφάλειας θα είναι επίσημα Περπατώντας στις τάξεις των διεθνών ιδιωτικών εταιρειών έρευνας πληροφοριών!
 
 
Τα στοιχεία επικοινωνίας μας:

QQ: 929233466
 
Line: top007885
 
WeChat: a007007g
 
Email: 007rocia@gmail.com
 
China Mobile: +8613543833747
 
Taiwan Mobile: +886923972314
 
Address: 中國台灣省台北市中正區師大路170號四樓之1

友情链接

Links