24小时咨询热线

13543833747

Svensk privatutredare

首页>>国外网站>>Svensk privatutredare
Security International Business Investigation Company, som grundades 1996, är ett informationsundersökningsföretag som täcker större delen av världen. Det kan vara i Japan, USA, Storbritannien, Frankrike, Ryssland, Indien, Vietnam, Filippinerna, Thailand, Sydkorea, Tyskland, Ukraina, Indonesien, Norge, Sverige, Finland, Danmark, Irland, Spanien, Portugal, Grekland, Österrike, Turkiet, Människor i länder som Polen har informationsutredning och kriminaltekniska behov för att tillhandahålla tjänster. Även om det inte är ett informationsundersökningsföretag med filialer över hela världen, kan det tjäna människor i behov över hela världen. Så länge kunden har en provision, oavsett var han är, kan han tillhandahålla exakt en-till-en-tjänst för kunden.
 
Security International Business Investigation Company har odlat affärer i Taiwan i 25 år. Det tillhör filialen av Zhongtian International Credit Information Co., Ltd. och är en advokatcertifiering i Taiwan. Regeringen är en juridisk medlem i Credit Information Association och har godkänt IS9001 internationell certifiering. Alla länder på de tre platserna har rik erfarenhet av att hantera ärenden. Genom 25 års kontinuerlig utbildning och framsteg har Security International Business Investigation Company förmågan att hantera ärenden över gränser och regioner och privata utredare av hög kvalitet. Främst inom informationsutredningsindustrin har blivit ledande inom branschen.
 
Vårt företags varumärke är inte ett varumärke som vi byggde genom reklam och marknadsföring, och det har samlats via word of mouth från de kunder vi har tjänat. Vårt internationella säkerhetsföretag för säkerhetsundersökningar kan genomföra alla typer av utredningar av information och anvisningar för kriminaltekniker, och vi kan också genomföra utredning av olika svåra problem. Om du har följande behov: spårning av personer, fastighetsutredningar, skydd av äktenskapsrättigheter, undersökningar av känslomässig lojalitet, avspårningsmedicin, personlig uppehåll, affärsundersökningar, immaterialrättsundersökningar, hjälp med olika obotliga sjukdomar, etc. Vi kan hjälpa dig att slutföra utredningen och bevisinsamlingen, så att du verkligen kan vara säker.
 
Tillväxten för varje företag är inte jämn och det är inte smidig segling när man hanterar varje ärende, det har stött på bulor och taggar längs vägen. När vi utför uppgifter för kriminaltekniker i andra områden än Taiwan och Kina, kommer vi också att möta vissa svårigheter, till exempel miljöhänsyn och svårigheter att samla in information, men dessa svårigheter har aldrig blockerat oss. Till exempel när en av våra utredare åkte till Spanien för utredning och bevisinsamling fanns det svårigheter i språkkommunikation och förlägenhet av den spanska regeringen, vilket gjorde att våra utredare inte kunde göra någonting. Men vi gav inte upp uppgiften om utredning och bevisupptagning. Våra utredare löste en serie regeringens pinsaker genom att anställa spanska och anlitade sedan lokalbefolkningen som den grundläggande informationen som guiderna och kunderna gav för att avgöra personalen var och använda avancerade Spåra och undersöka utrustning, fånga all information från den person som undersöks och överföra informationen tillbaka till företaget Företaget använder big data-analyssystem och expertanalys för att återfå de spanska utredarna för ytterligare utredning och bevisinsamling för att slutföra klientens anförde uppgifter. I likhet med den här typen av fall har vi hanterat mycket, och svårigheterna vi möter varje gång är olika, vissa är språkkommunikationsbarriärer, vissa påverkas av den geografiska miljön, andra är generade av lokala sociala organisationer, etc., men dessa har inte blivit Kan stoppa vår stötesten.
 
Sedan starten har företaget aldrig förlorat sin tro på kunder och har verkligen löst sina personliga problem för kunderna, vilket ger kunderna verkliga fördelar och värme, så det har samlat ett stort antal kundresurser över hela världen. Genom en serie visningar och tester har företaget verkligen samlat ett stort antal yrkesverksamma, genom fördelningen av professionella talanger har företagets talangnätverk klargjorts, ansvaret har kommit till människor, enhet och samarbete och de har arbetat tillsammans för att lösa kundernas behov.
 
Dess strategiska vision är inte en tredjedel av en tunnland i Taiwan. Vårt säkerhetsföretag har kapacitet och styrka kan stödja vår utredning och bevisinhämtning runt om i världen. Om du står inför några problem i utredning och bevisinhämtning kan du försöka kontakta vårt säkerhetsföretag, vi kan tillhandahålla en-till-en-tjänst för dig. Om du har förslag på informationsutredning kan du också ge oss ett internationellt säkerhetsföretag för säkerhetsundersökningar, vi kommer att analysera dina förslag, anta och ta upp, för att förbättra företaget, så att företaget blir större och större, kan ha bättre tjänster Förmåga och högre servicenivå.
 
Security International Business Investigation Co., Ltd. kommer aldrig att vara ett regionalt informationsundersökningsföretag med delvis fokus, men ett storskaligt informationsutredningsföretag med inflytande över hela världen. Vi tror att det framtida säkerhetsföretaget kommer att vara officiellt Att marschera in i internationella privata företag för informationsundersökning!
 
 
Vår kontaktinformation:

QQ: 929233466
 
Line: top007885
 
WeChat: a007007g
 
Email: 007rocia@gmail.com
 
China Mobile: +8613543833747
 
Taiwan Mobile: +886923972314
 
Address: 中國台灣省台北市中正區師大路170號四樓之1

友情链接

Links